RÀDIO Igualada Capital(repetició)

El Monbus Igualada guanya a Tordera (3-5) i es col·loca a la zona alta de l’OK Lliga

El Monbus Igualada  va guanyar a la pista del Tordera per 3 gols a 5 i ara ocupa la zona alta de l’OK Lliga. Els jugadors arlequinats es van avançar abans dels 10 minuts amb un gol de Dani López i un altre de Ton Baliu. El 0 a 2 era un bon marcador per a l’Igualada, però pocs minuts més tard el Tordera va aconseguir l’1 a 2. Quan faltava poc per arribar al descans, Sergi Pla va augmentar distàncies amb l’1 a 3. Aquest havia de ser el gol de la tranquil·litat, però el Tordera va tornar a marcar i va posar el 2 a 3 a l’inici de la segona part. A la represa el conjunt de la capital de l’Anoia va prémer l’accelerador i Baliu i Molas va aconseguir 2 gols més que van deixar el resultat amb el 2 a 5. El Tordera encara va marcar el 3 a 5 que ja seria testimonial. Dissabte vinent l’Igualada jugarà l’anada de la Copa de la CERS a les Comes contra el Turquel portuguès.