El Monbus Igualada derrota el Calafell (3-2) i trenca una sequera de vuit partits sense guanyar

El Monbus Igualada va guanyar el Calafell a les Comes per 3 gols a 2 hi ha trencat una sequera de més de 2 mesos. El partit es va mantenir a zero durant molta estona de la primera meitat fins que Joan Muntané el va desencallar. El jugador igualadí va marcar per partida doble el que va deixar el resultat al descans amb un ben encaminat 2 a 0. A la represa, el Calafell va aconseguir empatar en només 10 minuts. De tota manera, Jassel Ollé va marcar al cap de pocs segons el que significava el 3 a 2. A partir d’aquí l’Igualada va poder guanyar el resultat i es va endur 3 punts d’or que el situa en 8a posició a la classificació de l’OK Lliga.