El Monbus Igualada guanya el Maçane (2-1) en un nou amistós

El Monbus Igualada va guanyar el Maçanet per 2 gols a 1 en un nou amistós de pretemporada que es va disputar ahir al vespre a les Comes. El conjunt de la Selva es va avançar a l’inici de la primera part amb un gol marcat  als 6 minuts. L’Igualada va treballar fort per aconseguir l’empat, i aquest va arribar als 9 minuts quan Ton Baliu va establir l’1 a 1. Aquest marcador es mantindria fins al final de la primera part. A la represa, un llançament de Dani López el va desviar el jugador del Maçanet Rodri amb el que va significar el 2 a 1 definitiu. Jassel Oller i Sergi Pla no van poder jugar, el primer per lesió i el segon per monitius laborals. Per la seva part, el Maçanet va venir sense porters. El seu lloc el va ocupar el suplent de l’Igualada, Àlex Ferrer.