icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El Monbus Igualada HC participarà a la pròxima Lliga Catalana de clubs

Aquesta competició l’ha recuperada l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins i que servirà de pretemporada per la majoria d’equips catalans i per l’Alcoi, com a equip convidat. Els arlequinats ja coneixen els seus rivals. S’hauran d’enfrontar a l’actual campió de lliga, el FC Barcelona, al Caldes (de l’ex jugador del Monbus Igualada Jassel Oller) i l’Alcoi , (d’un altre exjugador com Ferran Formatjé)

El primer partit serà el dimecres 26 d’agost, a Les Comes, contra el Caldes. El dimarts 1 de setembre, l’equip de Ferran López visitarà el Palau Blaugrana i el tercer partit serà a casa contra l’Alcoi, el divendres 4 de setembre.

Per aquesta edició 2015 de la recuperada Lliga catalana s’han fet 3 grups de 4 equips tenint en compte l’última classificació de la OK Lliga. El grup A, el formen el Barça, l’Igualada, el Caldes i l’Alcoi. Els altres dos grups els formen: el Vendrell, el Vilafranca, el Lleida i el Lloret (GRUP B) i el Reus, el Voltregà, el Calafell i el Noia (GRUP C).

Els primers classificats de cada grup es classificaran per disputar la final four d’aquesta Lliga Catalana conjuntament amb el millor segon classificat dels 3 grups. La final four es disputarà els dies 12 i 13 de setembre.

tornar_radioIgualada