RÀDIO Destacats

El Monbus Igualada perd a casa contra el Vendrell i es queda fora de la Copa del Rei

El Monbus Igualada va perdre a casa contra el Vendrell per 3 gols a 4 i no s’ha classificat per a la Copa el Rei. El conjunt del Vendrell es va avançar amb un clar 0 a 3 al final de la primera part. Aquest resultat va deixar molt tocat el conjunt arlequinat, que no sabia com sortir-se’n. Ara bé, només començar la segona meitat, entre Sergi Pla i Met Molas va aconseguir empatar a 3 en només 7 minuts. L’Igualada estava jugant cada cop millor, però qui va marcar va ser el Vendrell, en un gol de penal que significava el 3 a 4, un resultat que ja no se mouria més. El pròxim partit del Monbus Igualada serà aquest diumenge a les Comes contra el Calafell.