RÀDIO Destacats

El Monbus Igualada perd a Mataró (3-2) i no depèn d’ell mateix per classificar-se per a la Copa

El Monbus Igualada ha perdut a la pista del Mataró per 3 gols a 2 i no depèn d’ell mateix classificar-se per a la Copa del Rei. Els arlequinats es van avançar amb un gol de Sergi Pla als primers minuts. De tota manera, el Mataró va donar la volta al marcador amb 2 gols consecutius que van posar el partit costa amunt. Amb el 2 a 1 l’Igualada havia d’afrontar una segona part contra rellotge que li donés al menys l’empat. Sergi Pla ho va aconseguir però el Mataró va tornar a marcar en  el que significava el 3 a 2, un marcador que ja no es mouria més. Ara l’Igualada  ha de guanyar el Vendrell el 3 de gener i esperar que els rivals directes perdin els seus enfrontaments.