RÀDIO Destacats

El Monbus Igualada perd davant el Mataró (6-7) i no depèn d’ell mateix per jugar la pròxima CERS

El Monbus Igualada va perdre a les Comes contra el Mataró per 6 gols a 7 i ja no depèn d’ell mateix per classificar-se per a la Copa de la CERS. El conjunt arlequinat es va posar amb un 3 a 0 a favor que després es transformaria amb un clar 4 a 1 al descans. A la represa, el Mataró va sortir molt fort i va ser capaç d’empatar a 4 entrada la segona meitat. A partir d’aquí es van anar marcant gols fins arribar a un inquietant 6 a 6. A falta de 2 minuts, el Mataró va aconseguir un nou gol que significaria el 6 a 7 definitiu. Dissabte vinent el Monbus Igualada visitarà la pista del Vendrell. Serà l’última jornada de l’OK Lliga.