El Montserrat aconsegueix empatar a Capellades gràcies a un gol en temps afegit

El Montserrat va empatar a 1 al camp del Capellades, gràcies un gol marcat en temps afegit.

El conjunt igualadí va fer un bon partit però es va trobar amb un gol en contra als 18 minuts que es va allargar fins a la mitja part. A la represa i amb 1 a 0 en contra, el partit es va convertir en un atac i gol de l’equip igualadí malgrat que l’empat no arribava. Això sí, quan s’havia complert el minut 92, David Ariza va marcar el gol que significava l’1 a 1, un resultat que s’allargaria fins al final. Ara el Montserrat és 12è a la classificació de Tercera Catalana.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Tercera Catalana. El pròxim partit del Montserrat serà el pròxim 10 de març a les Comes contra la Granada.