El Montserrat aconsegueix una victòria important al camp de la Pobla de Claramunt

El Montserrat va guanyar al camp de La Pobla de Claramunt per 1 a 2 i ha trencat una mala ratxa de 4 partits sense conèixer la victòria.

Amb aquest victòria, el Montserrat segueix 12è a la classificació de Tercera Catalana. Els igualadins van fer un partit molt seriós i es van avançar quan faltaven 10 minuts per arribar a la mitja part, gràcies a un gol de Josep Tomàs. El 0 a 1 era un bon resultat per encarar la segona meitat i, de fet, els jugadors del Montserrat van tenir diverses ocasions de perill. Als 20 minuts de la represa, Edgar Maldonado va aconseguir el 0 a 2, un resultat que donava tranquil·litat al conjunt igualadí. Ara bé quan faltaven 15 minuts per acabar, La Pobla va marcar l’1 a 2 i va posar emoció a l’enfrontament. Al tram final, el Montserrat es va quedar amb 9 jugadors per les expulsions de Hadri Koma i David Ariza però van poder aguantar el marcador d’1 a 2, el que suposa una gran victòria per als igualadins.

Aquest diumenge el Montserrat rebrà a les 17h la visita del Moja, un equip de la zona alta de Tercera Catalana.