El Montserrat cau contra el líder Cubelles malgrat que va tenir opcions durant tot el partit

El Montserrat va perdre contra el Cubelles per 1 a 3, tot i que ho va fer en un partit molt ajustat fins als últims instants.

L’enfrontament va començar molt bé per al conjunt igualadí, que als 10 minuts guanyava per 1 a 0 gràcies a un gol de David Martínez. El joc estava sent molt obert davant l’actual líder de Tercera Catalana. Amb tot, quan faltaven 5 minuts per acabar la primera meitat, el Cubelles va aconseguir l’empat a un, i quan era a punt d’arribar-se al descans, l’equip del Garraf va marcar l’1 a 2. Aquest marcador no va descentrar els jugadors del Montserrat a la represa, que van buscar el gol que els tornés a donar l’empat. Ara bé, quan ja es jugava el temps afegit, el Cubelles va establir l’1 a 3, un resultat que ja no es mouria més. Ara, el conjunt igualadí és 10è a la classificació de Tercera Catalana.

Aquest diumenge el Montserrat visitarà el camp de la Múnia, en un partit que començarà a les 5 de la tarda.