El Montserrat cau contra el Riudebitlles tot i fer mèrits per endur-se el partit

El Montserrat va perdre a les Comes contra el Riudebitlles per 1 a 2 i ara ocupa la 10a posició a la classificació de Tercera Catalana.

El conjunt igualadí va començar perdent després de rebre un gol als 38 minuts de la primera meitat. Amb tot, els jugadors del Montserrat van seguir treballant i van disposar de força ocasions per marcar. A la segona part, l’equip de la capital de l’Anoia va trobar la recompensa quan David Ariza va aconseguir el gol que significava l’empat a un. Per davant quedaven 20 minuts per intentar la remuntada, però va ser el Riudebitlles qui va aconseguir l’1 a 2. Amb tot, els igualadins no es van rendir i van seguir treballant a la recerca de l’empat. Tot i així, aquest no va arribar i van acabar perdent el partit.

Aquest diumenge el Montserrat tornarà a jugar a les Comes. Serà contra el Sitges en un partit que començarà a les 17h.