El Montserrat disputa una bona primera part, però acaba perdent al camp del Prat Delta (2-1)

El Montserrat va perdre al camp l’Atlètic Prat Delta per 2 a 1, tot i que va començar marcant. Adrián Perea va aconseguir el 0 a 1 als 12 minuts de la primera part. Aquest gol va esperonar els jugadors igualadins, que a punt van estar d’incrementar el marcador. De tota manera, a la segona part la decoració va canviar i l’Atlètic Prat Delta va començar a dominar. El conjunt del Baix Llobregat va marcar l’empat a 1 quan es portava disputat un quart d’hora de la segona part. Quan només faltaven 6 minuts per acabar, l’Atlètic Prat Delta va aconseguir el 2 a 1, un marcador que ja no es mouria més. Aquest dissabte, el Montserrat rebrà a la visita a les Comes del Fontsanta Fatjó, un rival directe. El partit començarà a les 20h.