El Montserrat guanya el Martorell (2-0) amb dos gols als últims minuts

El Montserrat va guanyar el Martorell per 2 a 0, amb dos gols assolits als últims instants del partit. Els igualadins van fer un bon partit i van estar a punt de marcar a la primera part. De tota manera, quan faltaven pocs minuts per acabar el Montserrat va fallar un penal. Semblava que aquest fet podia deixar tocat els jugadors, però de seguida es va arreglar. David Gallardo va marcar l’1 a 0 al minut 89, precisament gràcies a un altre penal que va assenyalar l’àrbitre. Aquest resultat ja era prou bo per al Montserrat, però tot i així va voler anar a més. En temps afegit, Joan Tutusaus va aconseguir el 2 a 0, un marcador que ja seria definitiu. Amb aquesta victòria, el Montserrat ocupa l’11è lloc a la classificació i torna a allunyar-se de la zona de descens. El pròxim partit del Montserrat serà aquest dissabte al camp del cuer, el Ciutat Cooperativa.