El Montserrat no pot fer res al camp del Marianao Poblet i acaba perdent (2-0)

La Unió Deportiva Montserrat va perdre al camp del Marianao Poblet per 2 a 0 en un partit que es va decidir a la segona part. L’enfrontament va començar molt anivellat, malgrat que amb poques ocasions de perill. A la represa, i amb empat a zero, el Marianao Poblet va estirar les línies i va arribar diverses vegades a la porteria igualadina. Quan faltava un quart d’hora per acabar, el Montserrat no va poder resistir els atacs del rival i va encaixar l’1 a 0. Al tram final, el Marianao Poblet va seguir assetjant la porteria contrària i va aconseguir el 2 a 0, un resultat que es mantindria fins al final. Aquest dissabte, el Montserrat rebrà a les Comes la visita del segon classificat, el Can Vidalet.