El Montserrat perd davant el Sant Joan Despí (4 a 2) en una primera part vibrant

El Montserrat va perdre al camp del Sant Joan Despí per 4 a 2 en una primera part vibrant. El conjunt igualadí va començar perdent per 1 a 0, però de seguida dos gols de Garrido i Perea van donar la volta al marcador amb el que significava l’1 a 2. Ara bé, el Sant Joan Despí va aprofitar l’últim minut de la primera part per empatar a 2. A l’inici de la segona el conjunt del Baix Llobregat va tornar a marcar i es va posar per davant amb el 3 a 2. Quedava molt temps per aconseguir tornar a empatar el partit, però quan faltaven 20 minuts per al final, el Sant Joan Despí va aconseguir el 4 a 2 un marcador que ja no es va moure més.El pròxim partit del Montserrat serà el dissabte 22 d’abril en què rebrà la visita del segon classificat, la Unificació Bellvitge.