El Montserrat s’imposa al camp del Piera (1-2) amb un gol a l’últim minut

La Unió Deportiva Montserrat es va imposar al camp del Piera per 1 a 2 gràcies a un gol de penal a l’últim minut.

El partit va ser molt anivellat i va comptar amb poques ocasions de perill. Tot i així, Yeray va avançar el conjunt igualadí en transformar un penal quan era a punt d’arribar al descans. El 0 a 1 donava moltes esperances als jugadors del Montserrat de cara a la segona meitat. De tota manera, el Piera va aconseguir empatar als 30 minuts de la represa. Semblava que l’1 a 1 es mantindria fins al final, però quan ja es jugava el temps afegit l’àrbitre va assenyalar un altre penal a favor del Montserrat. La pena màxima la va tornar a llançar Yeray i va aconseguir marcar el que significava l’1 a 2 final.

Aquest diumenge la Unió Deportiva Montserrat rebrà a les Comes la visita del Capellades en un partit que començarà a les 17h.