El Montserrat suma un gran empat contra un dels líders, el Can Vidalet (2-2)

El Montserrat va empatar a les Comes contra el Can Vidalet a 2 gols i continua a la zona mitjana de Segona Catalana. El conjunt igualadí es va enfrontar a un dels líders de la categoria i va plantar cara durant tota l’estona. El Can Vidalet es va avançar a la primera part, però Adrián Garrido va aconseguir l’un a un  a l’inici de la segona. A partir d’aleshores, l’enfrontament va ser molt anivellat, tot i que l’equip d’Esplugues es va tornar a avançar. El marcador l’1 a 2 no va suposar cap parany per als jugadors del Montserrat i quan faltaven 15 minuts per acabar, Alex Llanas va aconseguir el 2 a 2, un resultat que es mantindria fins al final del partit. Aquest cap de setmana s’atura el campionat de lliga. El pròxim partit del Montserrat serà el 4 de març al camp de l’Atlètic Prat Delta.