El Montserrat torna a tirar d’ofici i suma la quarta victòria consecutiva a la Granada

El Montserrat es va imposar al camp de La Granada per 1 a 2 i suma la quarta victòria consecutiva.

Amb aquest nou triomf l’equip igualadí ha pujat ja fins a la 5a posició a la classificació de Tercera Catalana. Contra La Granada va disposar de diverses ocasions per marcar, tot i que els gols no van arribar fins als últims minuts. Yeray va marcar el 0 a 1 quan faltaven 8 minuts per acabar el partit. Era un gol que feia justícia al que s’estava veient al terreny de joc. A més, els jugadors del Montserrat no es van tirar enrere i quan faltaven dos minuts per acabar Mohammed Jouhari va aconseguir el 0 a 2. Semblava que tot estava dat i beneït, però en temps afegit La Granada va marcar l’1 a 2, un gol que seria testimonial.

Aquest diumenge el Montserrat jugarà a les Comes contra la Pobla de Claramunt en un partit que començarà a les 18.45h.