El Montserrat trenca la bona ratxa en perdre al camp del Moja

El Montserrat va perdre al camp del Moja per un contundent 5 a 1 i ara és 6è a la classificació de Tercera Catalana.

El partit es va mantenir obert fins al descans, en què el marcador era d’1 a 0 a favor del Moja. De tota manera, a la represa la situació va canviar i l’equip de l’Alt Penedès es va col·locar amb un contundent 3 a 0. Quan faltava un quart d’hora per acabar, David Martínez va aconseguir el 3 a 1. Semblava que podria ser l’inici de la recuperació, però als últims minuts el Moja va marcar dos gols més que van deixar el marcador amb el 5 a 1 definitiu. Amb aquesta derrota, l’equip igualadí ha trencat una ratxa de 5 victòries consecutives.

Aquest diumenge el Montserrat rebrà la visita del Riudebitlles en un partit que començarà a 18.45h.