El motorista Armand Monleón, 28è a la primera etapa del Dakar; Roma i Haro acaben 11ns en cotxes

El pilot igualadí Armand Monleón va acabar la primera etapa del Ral·li Dakar en 28a posició, a 11 minuts i 16 segons del líder de la general que és Joan Barreda. Per la seva part el copilot d’Òdena Àlex Haro, al costat de Nani Roma, va arribar a la meta en 11 posició a 4 minuts i 45 segons del primer classificat que va ser el pilot de Qatar Nasser Al-Attiyah.

La primera etapa es va disputar entre Lima i Pisco en un recorregut de dunes ràpides i tot tipus de terrenys. Monleón estava satisfet de com havia respost la moto i espera poder anar a més en les pròximes etapes. Per la seva part, Roma i Haro van sortir amb molta prudència a l’espera de poder millorar als propers dies.

Avui es disputarà la segona etapa entre Pisco i San Juan de Marcona amb un enllaç de 211 quilòmetres i una especial cronometrada de 342 quilòmetres. Els cotxes seran els encarregats d’obrir el camí.