El motorista igualadí Armand Monleón, brillant campió del Ral·li Taklimakan de la Xina

Armand Monleón s’ha proclamat campió del Ral·li Taklimakan de la Xina després de fer una cursa perfecta.

El motorista igualadí ha estat el gran dominador del ral·li xinès en un recorregut de 5.000 quilòmetres enmig de grans dunes. Monleón es va col·locar primer de bon començament i ja no va deixar el lideratge en cap moment. A mesura que passaven les etapes el pilot de KTM anava augmentant la distància amb els seus competidors. Al final va acabar al capdamunt de la classificació general amb un temps global de 25 hores, 12 minuts, i 56 segons. A més, va deixar els perseguidors molt enrere. El segon classificat a ser el xinès Zhang Min que va quedar a 2 hores i 51 minuts per darrere del pilot igualadí.

Aquesta ha estat la 4a vegada consecutiva que Armand Monleón es proclama campió del Ral·li Taklimakan de la Xina.