El motorista igualadí Armand Monleón comença fort al Ral·li Taklimakan de la Xina

El motorista igualadí Armand Monleón va acabar ahir en primera posició a l’etapa inaugural del Ral·li Taklimakan que es disputa a la Xina.

Monleón és un habitual d’aquesta cursa que discorre pel desert amb més 5 mil quilòmetres de dunes. Guanyador de les 3 darreres edicions, el pilot d’Igualada confia en tornar a fer-se amb el primer lloc d’aquesta competició. De fet, tot i que busca guanyar-la li serveix com a preparació per al Dakar. Ahir va acabar al capdavant de la classificació i li va treure 2 minuts i 26 segons al segon classificat, el xinès Zhang Min.

Armand Monleón és el campió del Ral·li Taklimakan de les 3 darreres edicions. Els seus propòsits és tornar a quedar al capdamunt del podi el pròxim 3 de juny.