icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Museu de la Pell d’Igualada i el Leather Clúster Barcelona programen diferents activitats coincidint amb el Rec.0

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’ofici d’adobar pells i el ric patrimoni industrial del Barri de Rec als milers de visitants que aquests dies s’apropen a la ciutat, des de demà i fins dissabte s’han organitzat visites guiades i una ruta històrica.

Així de dimecres a divendres, a les 11 del matí, es faran visites a l’antiga adoberia de Cal Granotes per conèixer el procés artesanal de l’adob de la pell durant els segles XVIII i XIX. Aquesta activitat es complementa amb una visita a l’actual adoberia de Cal Badia on es podrà veure el funcionament d’una indústria adobera actual. Per participar cal inscripció prèvia al telèfon del Museu: 93 804 67 52.

D’altra banda, aquest dissabte, a les 11 del matí, Leather Clúster Barcelona programa la ruta: “Història d’Igualada, el Rec i les adoberies (987-1920)” a càrrec de Miquel Vila Badia. La ruta sortirà des de la plaça Pius XII.

Una altra activitat que organitza el Leather Clúster Barcelona per aquests dies és “La Pell del Rec”, on les marques artesanes associades al clúster exposaran els seus articles de Pell a la planta baixa de l’adoberia Bella.

I per últim, a Cal Boyer, s’ubicarà el Rec Imperdible amb dissenys de moda amb criteris de sostenibilitat, el 080 Barcelona Fashion, un espai on escoles de disseny de moda de Catalunya exposaran les creacions dels seus alumnes i el Mercat d’Intercanvi.

Tota la informació sobre aquestes propostes es pot consultar al web del Museu, www.museupelligualada.cat.

tornar_radioIgualada