icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Museu de la Pell proposa decorar un punt de llibre per Sant Jordi dins de les activitats del Creactiva’t en línia

Aquest diumenge 18 d’abril, el Museu de la Pell d’Igualada ha organitzat una nova activitat familiar dins del programa Creactiva’t. En aquesta ocasió des del museu es convida a les a crear i decorar un punt de llibre per Sant Jordi. L’activitat compta amb la col·laboració de Desedamas, que està especialitzat en l’art tèxtil i l’artesania en seda.

La tècnica artística que presenten en aquesta activitat és la del Zentangle, zen (meditació) i tangle (traç), es basa en crear textures molt interessants amb motius senzills, geomètrics i de repetició sense que sigui necessari saber dibuixar.

I per als més petits l’activitat s’inspirarà en les pintures aborígens d’Austràlia per decorar una tortuga de pell. El taller es pot fer, de forma senzilla, amb materials que es troben a casa però serà necessari passar a buscar pel Museu uns retalls de pell. Aquest material, gratuït, estarà disponible a partir del mateix diumenge 18 de març en horari d’obertura del Museu.

Aquest taller és possible gràcies a la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per la cessió de les pells. Si bé abans de la pandèmia el programa d’activitats familiars Creactiva’t era només en format presencial, aquest 2021 i d’ara en endavant -quan la situació sanitària ho permetiel programa combinarà activitats en format on-line i presencial.

El Creactiva’t en línia estarà disponible, de forma permanent, al web i les xarxes socials del Museu: https://museupelligualada.cat/un-detall-per-sant-jordi/

tornar_radioIgualada