icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Museu de la Pell proposa el taller de manualitats “Un carnaval bestial”, en el marc del programa Creactiva’t

El Carnaval d’enguany se celebrarà sense rua, en l’àmbit privat, i el Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament proposa traslladar-lo a les xarxes socials. A més,  aquest diumenge, 7 de febrer, el Museu de la Pell d’Igualada proposa a les famílies que s’animin a completar les disfresses amb una màscara bestial, a través d’una edició molt impactant del programa Creactiva’t.

Aquesta segona proposta de l’any compta amb el disseny d’un lleó creat per la igualadina Susana Enrich, de Tresxics. El taller es pot seguir de manera senzilla, amb materials que tenim per casa, però que caldrà passar a buscar pel Museu: unes pells troquelades. Aquest material, gratuït, estarà disponible a partir del mateix diumenge 7 de febrer en horari d’obertura del Museu.

L’Ajuntament d’Igualada agreix la generositat del Leather Cluster Barcelona, del qual també forma part el Museu de la Pell, per la cessió de les pells que s’utilitzaran i que en aquest taller en concret farem seran de Fontanellas i Martí SL i Curtidos Riba i Guixà.

Atesa la situació sanitària, els museus no poden fer activitats presencials i mentre la situació no millori el Creactiva’t de 2021 serà en format virtual, amb vídeos DIY, “Do it Yourself”, que animen les famílies a fer activitats a casa. El Creactiva’t en línia estarà disponible, de forma permanent, al web i les xarxes socials del Museu https://museupelligualada.cat/creactivat-al-museu-en-linia-un-carnaval-bestial/

tornar_radioIgualada