icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Night Glow i el concert de Stay Homas es faran aquest dissabte, amb un doble perímetre d’accés, amb localitat individualitzada i demanant l’ús de mascareta malgrat no sigui obligatòria en exterior

El Parc Central acollirà aquest dissabte a la nit el Night Glow de l’European Balloon Festival i el concert d’Stay Homas amb una sèrie de mesures per complir amb la nova normativa del PROCICAT. Des de l’Ajuntament d’Igualada s’ha anunciat que hi haurà un doble permíetre d’entrada. El primer dels perímetres serà el que conformen els carrers Alemanya, Itàlia, França i Avinguda de Catalunya, on no es podrà accedir ni amb cotxe ni a peu, a no ser que es mostri l’entrada per un dels dos esdeveniments. El segon perímetre estarà situat a l’entorn del Parc Central. Aquesta mesura s’ha pres per evitar, al màxim, les aglomeracions i evitar que qui no tingui entrada pugui apropar-se a la zona.

Al mateix temps, insisteixen en apuntar que el Night Glow i el concert tenen entrades individualitzades, i que cal ocupar la cadira corresponent a l’entrada. Malgrat que no és obligatori a l’exterior, es recomana l’ús de mascareta durant el Night Glow i el concert d’Stay Homas.

tornar_radioIgualada