icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Night Glow posa punt i final a l’European Balloon Festival amb més participants de la seva història

Les condicions meteorològiques han permès els globus enlairar-se en tots els vols programats en aquesta 23a edició del festival, que ha batut rècord de pilots, amb 57 participants vinguts d’arreu del món. Com en les darreres edicions, el Parc Central d’Igualada ha estat l’escenari d’un Night Glow multitudinari, que ha reunit prop de 25.000 persones. La nit ha acabat amb el concert de JoKB i Oques Grasses, que a l’hora ha suposat el tret de sortida del festival Anòlia.

El pilot japonès Yudai Fugita, amb un globus de l’equip Globus Kontiki, ha resultat guanyador absolut de la competició d’enguany. El pilot suís Roland Friedli, amb el globus Loosli Küchen s’ha endut el segon premi i el pilot odenenc, Aleix Rodríguez, de l’equip de Camins de Vent, ha quedat en tercera posició.

L’organització fa un balanç molt positiu del festival, d’una banda, per la gran quantitat de pilots participants que ha permès a la ciutat d’Igualada veure el cel més ple de globus que mai i, d’altra banda, per les bones condicions meteorològiques.

tornar_radioIgualada