icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El nombre de morts amb coronavirus a #Igualada i la Conca d’Òdena es manté en 24

El departament de Salut confirma que des que es va declarar el brot per coronavirus a la capital de l’Anoia i la Conca d’Òdena han mort un total de 24 persones amb la COVID-19. Per tant les dades de víctimes no han augmentat en les darreres hores. Pel que fa el nombre acumulat de positius és de 209, dos més que en la jornada anterior. Cal destacar però que sis persones estan greus i que del nombre total de casos, 91 són professionals sanitaris.

Pel que fa al conjunt de  Catalunya, el Departament de Salut informa que han mort amb la Covid-19 un total de 122 persones i que, en les últimes hores, s’han confirmat 933 positius nous de coronavirus, el que eleva la xifra total a 4.203. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 312 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 600 són professionals sanitaris.

Des de l’inici de l’epidèmia de coronavirus, s’han comptabilitzat fins avui un total de 150 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb COVID19 a Catalunya.

tornar_radioIgualada