icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El nou campus de salut estarà acabat en 13 mesos

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, assegura que “l’obra ja ha començat i que d’aquí a 13 mesos ha d’estar acabada”. Castells ho ha anunciat durant l’acte d’inauguració del curs escolar del Campus Universitari Igualada-UdL, on també ha agraït a la Generalitat de Catalunya l’aposta feta convertint l’Hospital en Hospital Universitari.

Aquest nou campus universitari de l’àmbit de la salut podrà acollir cinc-cents estudiants universitaris més, que se sumen als més de cinc-cents actuals.

L’acte del Campus Universitari ha estat presidit pel rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, el que destaca el gruix d’estudiants amb el qual compten i mostra voluntat de seguir creixent i tenir impacte en el territori. Un dels objectius de la UdL és “donar oportunitats a la gent perquè puguin accedir als estudis d’educació superior sense haver-se de desarrelar del seu entorn”.

Amb tot això, veurem com es desenvolupa el curs acadèmic d’enguany i com avancen les obres del nou edifici d’ensenyaments de salut.

tornar_radioIgualada