icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El nou Centre Cívic Nord d’#Igualada obre les portes amb una jornada plena d’activitats

L’acte inaugural va tenir lloc diumenge i va estar presidit per l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. També va comptar amb la presència de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera; la diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor; i el regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, Fermí Capdevila.

El regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, Fermí Capdevila, ha definit el Centre Cívic Nord com “una joia dins la corona dels espais cívics de la ciutat”. Amb aquest, ja són 5 els equipaments comunitaris amb què compta la capital de l’Anoia: Centre Cívic de Fàtima, l’Espai Cívic Centre, el Casal Cívic Montserrat i el Casal del Passeig, aquests dos darrers titularitat del Departament de Drets Socials. En aquest sentit, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha destacat que “Igualada és una ciutat que fa temps que treballa en aquesta acció comunitària i també vau ser els pioners en transformar els casals de gent gran ens espais cívics”. Per la seva banda, la diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, ha destacat que “veure que allò que hem ajudat a construir i a fer està ple de vida comunitària, de cultura, de formació i d’activitats per a totes les edats, dóna sentit a la nostra feina”.

La jornada va comptar amb 14 visites teatralitzades, a càrrec de l’Escolta Municipal de Teatre La Tarima i amb uns 250 participants. A banda d’aquestes visites, els assistents van poder participar en diverses classes obertes fetes per professores dels equipaments cívics o per entitats de la ciutat.

Els més petits també van poder gaudir d’un espectacle familiar de la mà del grup Can Catem i d’un vermut i berenar amenitzats per diferents entitats igualadines com Protons, la coral Gatzara o l’Agrupació Folklòrica Igualadina.

A partir d’avui, el nou equipament ja obre les portes en el seu horari habitual i les inscripcions per les 62 activitats que s’oferiran s’obriran a partir del 23 de març.

tornar_radioIgualada