icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El nou entorn digital i l’emprenedoria seran alguns dels temes centrals del Prepara’t, la 8a Setmana de l’Ocupació a #Igualada

La Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada ja tenen a punt una nova edició d’aquesta iniciativa, que tindrà lloc del 28 al 31 d’octubre, i que té per objectiu donar eines per a la recerca de feina a les persones que estan en situació d’atur o que volen fer un canvi professional. Enguany, el Prepara’t girarà entorn la transformació digital, la importància de l’autoconeixement per orientar la vida professional i l’aventura d’emprendre. A més, com a novetat, en aquesta edició s’estrenarà l’espai “Connecta”, una iniciativa que vol posar en contacte empreses i persones que busquen feina.

La Setmana de l’Ocupació d’Igualada tindrà lloc a Ig-Nova Empresa del 28 al 31 d’octubre, en horari de matí, a excepció del dimecres dia 30 d’octubre, que inclourà també activitats en horari de tarda. A més aquesta 8a edició inclourà un cop més el “Prepara’t Jove”, adreçat a estudiants de 4rt d’ESO. Aquesta activitat es farà el 21 de novembre al Teatre Municipal l’Ateneu. Escoltem la gerent de la Unió Empresarial de l’Anoia. Les inscripcions per al Prepara’t es poden realitzar a través de la pàgina web de la Unió Empresarial de l’Anoia, www.uea.cat.

tornar_radioIgualada