icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El nou projecte de Cesc Fernández a l’Igualada HC, un cos tècnic de porters convençuts que dominaran tota la pista

No és gens usual que tres exporters d’hoquei patins conformin un equip tècnic d’un equip de l’OK Lliga. Ara bé, el fet que hagin estat tots tres a la casa, que hagin triomfat en els seus clubs i que hagin demostrat solvència contrastada com a entrenadors, això sí que els acredita.

Cesc Fernández, que serà el coach principal en aquesta propera temporada, té molt clar que aquest fet no és més que una anècdota. Al capdavall, assegura que “quan feia de porter podia veure des del darrere tot el que succeïa al davant”. És per això que vist d’aquesta manera, tot agafa més sentit.

Ara tenen un gran repte per davant. El primer de tot és aconseguir que l’equip faci una bona temporada sense haver de suportar els patiments d’aquesta. El segon, mirar de cohesionar una gran plantilla en la que de moment ja té cinc jugadors renovats de la passada campanya: Ton Baliu, Tety Vives, Bernat Yeste, Elagi Deitg i Marc Palau.

Fernández ha estat durant molts anys un tècnic dels equips inferiors de l’entitat arlequinada, de manera que ell i la majoria dels jugadors de la primera plantilla es coneixen molt bé. Això sí, assegura que té previst incorporar almenys un jugador d’atac que els ajudi a suplir les mancances golejadores d’aquesta passada temporada.

El nou projecte de l’Igualada Rigat té previst començar la pretemporada a mitjan mes d’agost.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb Cesc Fernández

 

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada