icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Parlament de Catalunya aprova una proposta de resolució per desdoblar la C-15 i la B-224

Ho fa a petició del diputat igualadí del PSC, Jordi Riba. Es tracta de dues reivindicacions històriques de la comarca de l’Anoia, que la Generalitat està incomplint. Les vies que uneixen l’Anoia amb l’Alt Penedès (en el cas de la C-15) i l’Anoia Sud amb el Baix Llobregat (en el cas de la B-224) suporten molt trànsit diari amb unes infraestructures que han quedat petites.

El govern d’ERC i Junts va prometre, en el cas de la C-15, que les obres començarien el 2020 i en el de la B-224, el 2019. A hores d’ara, però, cap de les dues està ni tan sols pressupostada. La proposta de resolució aprovada referent a la C-15 insta el govern de la Generalitat a executar, abans d’acabar el segon trimestre del 2022, les obres de desdobalment  anunciades de Capellades a Vilanova del Camí. Pel que fa a la proposta de resolució referent a la B-224, el Parlament demana el govern de la Generalitat iniciar, abans de finalitzar el segon trimestre de l’any que ve, les obres de desdoblament d’aquesta carretera en el tram de Martorell a Masquefa, que és la part que suporta més trànsit i més pas de mercaderies.

El PSC també ha insistit en què la Generalitat executi la variant prevista a Piera per augmentar la seguretat de la via i apartar la carretera del municipi. La Generalitat va fer l’anunci al 2019 però no ha fet cap pas endavant en aquest sentit.

 

tornar_radioIgualada