icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Parlament de Catalunya ret homenatge al polític igualadí Antoni Dalmau

El ple del Parlament ha iniciat la sessió plenària homenatjant a l’exdiputat igualadí Antoni Dalmau, amb la seva família present a l’hemicicle. Dalmau, traspassat el passat mes de gener a l’edat de 70 anys, va ser diputat del PSC de la tercera a la cinquena legislatura i vicepresident en la tercera i la quarta. Al 2015 Dalmau va donar suport a la candidatura d’ERC Igualada i al 2019 va tancar la llista dels republicans a la ciutat.

El diputat igualadí del PSC, Jordi Riba, ha estat l’encarregat de pronunciar la glossa en la seva memòria. Riba ha destacat la trajectòria de Dalmau, posant en valor el seu llegat polític i cultural i també el seu compromís polític amb Igualada.

Per la seva part, la Vicepresidenta del Parlament i diputada d’ERC, la també igualadina Alba Vergés, ha lliurat a la família un dossier recopilatori de la trajectòria política d’Antoni Dalmau. En aquest document es poden trobar totes les iniciatives parlamentàries del polític igualadí així com també les seves intervencions, imatges de l’activitat parlamentària i les seves credencials. Aquest dossier també serà lliurat a l’arxiu comarcal de l’Anoia.

tornar_radioIgualada