icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Patge Faruk anuncia que aquest any tots els nens i nenes estan al llibre blanc pel seu bon comportament durant la pandèmia. També avança que els patges no podran anar casa per casa a repartir els paquets

L’emissari dels Reis d’Orient va arribar aquest dilluns a la ciutat d’Igualada en la tradicional recepció que li fan els nens i nenes de la capital de l’Anoia. Aquest any, l’arribada del Faruk ha estat marcada per les mesures anticovid, i l’acte de rebuda es va fer per partida doble i amb 1/3 de l’aforament del pavelló de les Comes. En el seu discurs, el Patge Faruk va confirmar que els Reis d’Orient arribarien a Igualada el proper 5 de gener. Malgrat tot, avançava que els patges, aquest any, no podrien anar casa per casa a repartir els paquets. El Faruk va explicar que la màgia dels Reis, però, és inesgotable, i apuntava que els regals apareixerien a les cases de tots els infants de la ciutat.

A la vegada va tenir paraules de suport a la ciutat per la greu situació que va viure el passat mes de març i abril. És per això que el Patge Faruk, va anunciar que cap nen i nena estava al llibre negre. L’emissari va explicar que el bon compotament durant la pandèmia, i la implicació dels més menuts en mantenir la mascareta posada, manternir el distanciament físic i la neteja de mans, els fan valedors per estar, tots i totes, al llibre blanc.

Les cartes al Patge Faruk es podran lliurar en 9 indrets diferents de la ciutat, per evitar aglomeracions

El dia 1 de gener del 2021 el Patge Faruk rebrà les cartes dels més menuts. Aquest any, però, el lliurament no tindrà lloc al Teatre Municipal l’Ateneu, sinó a 9 punts de recollida que s’habilitaran. Aquests indrets són:

Plaça Castells; Plaça de Cal Font; Plaça del Rei; CAP Igualada Urbà (estació); Parc del Trànsit; Ronda de Fàtima; Av. dels Països Catalans; Passatge entre carrer de Les Comes i Comarca; i Sagrada Família

Aquests punts estaran senyalitzats amb uns panells lluminosos, l’un amb forma del turbant del Patge Faruk, i l’altre amb la “F” del logotip d’aquest personatge. L’horari de recollida s’iniciarà 2/4 d’11 del matí i acabarà a les 2 del migdia.

Per tal d’evitar aglomeracions i agilitzar al màxim el bon desenvolupament de la jornada, es recomana lliurar la carta al lloc més proper al vostre domicili.

tornar_radioIgualada