icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El pavelló de les Comes d’Igualada, escenari de les finals de la Supercopa de Catalunya d’handbol, masculina i femenina, el proper 23 d’agost

El pavelló de les Comes d’Igualada serà l’escenari de les finals masculina i femenina de la Supercopa de Catalunya d’handbol, que es disputarà el divendres 23 d’agost.

L’acord el van signar el Club Handbol Igualada i la Federació Catalana d’Handbol, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. Els partits es disputaran al pavelló d’hoquei de les Comes on s’hi habilitarà una pista de parquet per a aquest esdeveniment. Els finalistes sortiran de les diferents semifinals que es disputaran uns dies abans. En categoria masculina les jugaran: La Roca – Barça i Sarrià – Granollers. Per la seva part, les semifinals de categoria femenina seran: La Roca – Sant Quirze i Sant Vicenç – Granollers.

Les finals de la Supercopa de Catalunya d’handbol es disputaran al pavelló de les Comes el divendres 23 d’agost. A les 19 h es jugarà la femenina i les 21 h, la masculina.

Foto: FCH

tornar_radioIgualada