icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El PDeCat anima a tothom a votar l’1-O per dignitat i per defensar la democràcia

L’exvicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ha assegurat, durant l’acte de campanya pel Sí del PDeCAT, a Igualada, que malgrat les amenaces, els empresonaments i les represàlies l’1 d’octubre cal anar a votar perquè és un acte de democràcia. Segons Ortega, podran embargar el nostre patrimoni, però no els nostres sentiments.

Ortega ha estat acompanyada per la Diputada al Parlament, Maria Senserich, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. La diputada de Junts pel Sí al Parlament català, ha demanat als ciutadans que al llarg d’aquesta setmana animin a anar a votar tots aquells que encara dubten, perquè així el referèndum serà imparable. Per la seva part, l’alcalde d’Igualada ha assegurat que si permetre que la gent voti diumenge és un delicte, llavors ell és un delinqüent. Castells va bromejar també sobre la seva possible inhabilitació i va demanar al següent regidor en la llista del PDeCat a les darreres eleccions municipals, Jordi Segura, que comenci a “escalfar per sortir”.

L’acte de campanya pel Sí del PDeCat a la capital de l’Anoia es va celebrar dissabte al migdia, a la plaça de Catalunya.

tornar_radioIgualada