icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El periodista Adrià Soldevila presenta aquest dijous, al Casal Popular d’Igualada el Foment, el llibre “El partit més llarg”, basat en la decisió del Barça de jugar a porta tancada l’1 d’octubre de 2017

El periodista conegut per haver destapat l’escàndol del Barçagate presenta aquest llibre que revela tot el que va passar als despatxos del Barça el dia del referèndum. Una investigació periodística rigorosa i contrastada sobre un dels escàndols que va posar en evidència la junta directiva blaugrana encapçalada per Josep Maria Bartomeu. El periodista reconstrueix amb rigor i seriositat el minut a minut d’aquella jornada als despatxos del Barça i aporta informació rellevant i fins ara desconeguda sobre la prèvia que va determinar la decisió.

En l’acte, que organitza la Penya Blaugrana d’Igualada, Soldevila també parlarà de l’actualitat del Barça i de les futures eleccions a la presidència.

El periodista de la Cadena SER estarà acompanyat pel company d’aquesta emissora Aitor Centelles que presentarà l’acte. La presentació d’aquest dijous començarà a 2/4 de 8 del vespre.

tornar_radioIgualada