icon_radio

RÀDIO

BLOG

El periodista Lluís Foix i l’escriptora debutant Sílvia Jané, entrevistats en el ‘Vols llegir?’ de Ràdio Igualada

L’edició 19 de la onzena temporada del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, que s’emetrà a Ràdio Igualada aquest divendres dia 18 març a les 20:10h del vespre, i redifusió diumenge dia 20 a les 9 del matí, hi seran entrevistats: el periodista Lluís Foix amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Aquella porta giratòria’ (Destino, 2016), un recorregut pels records i les vivències del periodista a La Vanguardia durant els anys que va ser-ne redactor, corresponsal i director, i l’escriptora debutant Sílvia Jané Argenté, que ens presenta la seva primera novel.la titulada ‘Les esquerdes del silenci’ (Círculo rojo, 2014).

A més, el programa proposarà la lectura de ‘El nazi de Siurana’ de  Toni Orensanz (Ara llibres, 2016), on destapa la llegenda del ‘belga’ de Siurana, i altres novetats editorials d’autors anoiencs, com el nou llibre de l’escriptor capelladí Joan Pinyol, amb la novel.la titulada ‘El mar de les ombres’ (Onada Edicions, 2016).

Aquesta edició del ‘Vols llegir?’, que s’emet conjuntament a les emissores de Ràdio Igualada i Ràdio Nova de Vilanova del Camí tanca la segona part de la temporada amb el període de vacances de Setmana Santa. El retorn serà la primera setmana d’abril. L’actualitat literària i novetats editorial seguiran presents a través del portal web del programa, volsllegir.cat i xarxes socials.

Bones vacances i bones lectures. Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

tornar_radioIgualada