icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El personal de l’Hospital Universitari d’ #Igualada rebrà en els propers dies i setmanes la segona dosi de la vacuna, en un pas importantíssim per la protecció dels sanitaris del centre

El director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada, el doctor Jordi Monedero, comenta que aquest punt haurà de ser clau per tenir, a final d’aquest mes de febrer, la immunitat de la gran majoria del personal sanitari. Caldrà esperar, malgrat l’endarreriment, que es pugui completar la vacunació en els propers dies o setmanes. El doctor Monedero explica que uns 700 professionals del centre haurien de començar a rebre la segona dosi de la vacuna contra la COVID19, i per tant, uns 10 dies posteriors a la segona dosi adquiririen la immunitat. Tot estarà condicionat al subministrament de més dosis de la vacuna.

El director assistencial apunta que aquesta és una bona notícia perquè avui dia, encara tenen personal que emmalalteix i que es contagia del virus. El doctor Monerdero explica que la majoria de personal de l’Hospital s’ha posat la primera dosi de la vacuna, mentre que hi ha un percentatge menor que ha decidit no posar-se-la. En aquest grup hi ha una part del personal que ja ha estat infectat pel virus, per tant encara tenen anticossos, i això fa que decideixin vacunar-se més endavant. La injecció de la segona dosi estarà condicionada a la disponibilitat de la vacuna de Pfizer, ja que és provable que hi hagi un endarreriment d’unes setmanes.

tornar_radioIgualada