El Phyisic CB Igualada perd a la pista del CB Quart en l’estrena a la Lliga Catalana EBA

El Physic Club Bàsquet Igualada va perdre el primer partit de la Lliga Catalana EBA a la pista del Quart de Girona per 26 punts de diferència. Els homes de Raül Caballero no van poder fer res davant d’un dels equips més potents de la categoria. Al final el marcador va ser de 83 a 57 en un enfrontament que es va posar malament a partir del 2n període.  L’Igualada va arribar el descans amb un resultat en contra de 42 a 29 i a la segona part es va ampliar el resultat. A partir d’aquí, els gironins van dominar clarament fins deixar el resultat amb el 83 a 57 definitiu. El pròxim partit de l’Igualada a la Lliga Catalana EBA serà aquest dissabte a les Comes contra el Martorell.