El Physic CB Igualada cau a la pista del Valls (78-73), tot i tenir opcions fins al final

El Physic Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista del Valls per 5 punts de diferència (78 a 73) i ha trencat una ratxa de 6 victòries consecutives. El conjunt igualadí va fer un bon començament de partit i al primer quart guanyava per 5 punts de diferència. De tota manera, al segon període no va estar tan encertat i el Valls es va posar per davant i va aconseguir donar la volta al marcador. Al descans, l’Igualada perdia per un punt de diferència (41 a 40). A la represa, els blaus van tornar a portar les regnes del partit i van aconseguir arribar al final del 3r període amb un avantatge de 6 punts a favor. A l’últim període la situació va canviar i el Valls va dominar el partit fins arribar al 78 a 73 final. Tot i la derrota, l’equip continua 6è a la classificació de la Lliga EBA. Aquest dissabte, el Club Bàsqut Igualada rebrà la visita del Cerdanyola.