El Physic CB Igualada fa un bon partit però no pot amb l’Hospitalet, el líder invicte (73-81)

El Physic Club Bàsquet Igualada va perdre a les Comes contra l’Hospitalet per 8 punts de diferència (73 a 81). Els homes de Raül Caballero van fer un bon partit a la primera meitat i van arribar al descans amb un resultat molt ajustat de només 4 punts en contra. A la represa la situació va canviar. En el 3r període el conjunt de l’Hospitalet va signar un parcial de 0 a 14 que li va servir per aconseguir una distància molt àmplia. A l’últim quart l’Igualada es va acostar al marcador però ja no va ser a temps d’aconseguir remuntar. Aquest cap de setmana la Lliga EBA fa una aturada. El pròxim partit del Club Bàsquet Igualada serà el dissabte de la setmana que ve a la pista del Pardinyes.