El Physic CB Igualada perd a la pista del CB Quart (63-46) en el pitjor atac de la temporada

El Physic Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista del Club Bàsquet Quart per 17 punts de diferència (63 a 46). Els jugadors igualadins van fer el pitjor atac de la temporada en un partit on no els va sortir pràcticament res. A la mitja part el marcador era favorable als gironins per 6 punts (29 a 23). A la represa, els homes de Raül Caballero van buscar la manera de reduir distàncies però no ho van aconseguir. Per contra, els jugadors del Quart van anar ampliant les distàncies fins arribar al 63 a 46 final. El proper partit del Club Bàsquet Igualada serà el 2 d’abril a les Comes contra un rival directe, el Salt.