El Physic CB Igualada torna a fer-se fort a les Comes i derrota el Ramon Llull (73-61)

El Physic Club Bàsquet Igualada va guanyar el Ramon Llull per 12 punts de diferència (73 a 61) i ha trencat una ratxa de dues derrotes consecutives. Els homes de Raül Caballero van fer un bon partit, sobretot a la segona part. Al descans, el marcador era favorable als barcelonins per 1 punt de diferència (34 a 35). La represa va continuar amb la mateixa tònica, però a partir de l’últim quart, tot va canviar. En els darrers 10 minuts, els jugadors de l’Igualada van posar la directa, i amb un gran encert anotador van acabar guanyant per 73 a 61. Dissabte vinent el Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Sant Andreu Natzaret, el penúltim classificat.