RÀDIO Igualada Capital(repetició)

El Physic Club Bàsquet Igualada perd a Esparreguera (78-71)

El Physic Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista de l’Esparreguera per 7 punts de diferència (78 a 71). Els homes de Raül Caballero, però, es van col·locar amb un marcador a favor al primer període. Aquest fet semblava que podria ser suficient per endur-se una nova victòria. De tota manera, l’Esparreguera va sorprendre amb un joc ràpid i va arribar al descans amb un marcador a favor per 4 punts de diferència (35-31). A la segona part, l’Esparreguera se’n va anar de 21 punts, el que deixava pràcticament sentenciat el partit. A l’últim quart, l’Igualada va escurçar distàncies fins deixar el marcador amb el 78 a 71 definitiu. Dissabte vinent, el Club Bàsquet Igualada rebrà la visita de l’Horta, el cuer de  Copa Catalunya.