El pilot igualadí Pere Tutusaus puja al podi a les 24 Hores de Motociclisme

El pilot de Moto Club Igualada Pere Tutusaus va acabar 3r classificat a les 24 hores de Motociclisme formant part de l’equip Institut Castellarnau. Tutusaus va prendre part amb una Kawasaki i va ser qui va imprimir un millor ritme del seu equip. Al final va aconseguir pujar al podi després de fer 679 voltes al Circuit de Barcelona-Catalunya. A les 24 hores també hi va prendre part l’Equip RR Team37 Moto-morfosi, format íntegrament per pilots i mecànics de la comarca. Els motoristes van acabar en la 32a posició escratx després de fer 619 voltes. Els pilots d’aquest equip van ser Marc Mercader, Roger Alemany, Jose Vivancos i Ricard Lopez, que hi van córrer amb una Honda. Les 24 Hores de Motociclisme van venir marcades per la tràgica mort del pilot Enric Saurí a la primera part de la cursa.