icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El pivot senegalès Pape Bocar no seguirà la temporada vinent al Club Bàsquet Igualada

Pape Bocar Sall té una altura de 2,14 metres i va arribar la temporada passada per suplir la baixa del pivot Miki Stobart, que havia posat fi a la seva carrera esportiva. El senegalès, que ara té 21 anys, és un jugador que debutava com a sènior a la Lliga EBA i que  va tenir una carrera irregular amb el conjunt igualadí. Tot i així, es va adaptar força bé a l’equip i en alguns enfrontaments va tenir una actuació destacada i va rebre el reconeixement del públic de les Comes. Ara ha fitxat pel SESE, un equip que també milita a la Lliga EBA. Pape Bocar va jugar 18 partits de lliga i va acabar amb una mitjana de 6 punts i 3 rebots per partit. Va tenir una eficàcia del 60 % en tirs de camp. Balsells assegura que la primera experiència de Pape Bocar en un equip sènior ha estat satisfactòria.

D’altra banda, viat el Club Bàsquet Igualada començarà la ronda de negociacions per confeccionar l’equip de cara a la temporada vinent. El president de l’entitat igualadina espera poder mantenir la plantilla d’aquestes dues darreres campanyes, encara que l’equip acabés pujant a LEB Plata.

Ara caldrà esperar a veure quan comença la temporada 2020-21 i si l’Igualada pot pujar de categoria, encara que sigui de rebot.

 

 

tornar_radioIgualada