icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El Pla d’Asfaltats 2014 encara la recta final

Les tasques corresponents a la campanya anual d’asfaltat afronten aquesta setmana la seva recta final, després de deu dies de treball en diferents carrers d’Igualada. L’Ajuntament de la ciutat ha invertit enguany 200.000 euros en la millora d’aquelles vies que requerien accions més urgents i que, pel mal estat del ferm, podien comportar molèsties i riscos per a conductors i vianants.

El passat cap de setmana es van enllestir les actuacions a l’Avinguda Barcelona, entre la Carretera de Manresa i l’Avinguda Balmes, i també la cruïlla entre el carrer Capellades i la Carretera de Manresa, a tocar del Col·legi Monalco. Al llarg d’aquesta setmana, a més, es finalitzen els treballs als carrers de Piera, Bellprat i la Torre de Claramunt; al Passatge Cornet i els carrers Virtut, Delícies i Pare Mariano; al tram de l’Avinguda Balmes que va de la Plaça Castells al Passeig Verdaguer i també a l’Avinguda Pau Casals, entre el Passeig Verdaguer i el carrer Repòs.

En el cas de l’eix format pels carrers de Galícia, la Dansa i el tram final d’Aurora, no només s’ha renovat el ferm sinó que, en tractar-se de vies pròximes a Cal Font amb un important trànsit de vianants, s’hi implantarà senyalització especial limitant la velocitat a 20 km/h, reduint el trànsit d’automòbils exclusivament als residents i reforçant la prohibició d’aturada o estacionament de tot tipus de vehicles. També s’han solucionat els flonjalls apareguts al pont que travessa el torrent de l’Espelt en direcció al Pla de la Massa, al carrer Lecco i a l’Avinguda Catalunya amb el carrer Comarca.

tornar_radioIgualada