icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El pla d’asfaltats d’#Igualada 2018 s’endarrereix al mes de setembre

Ho ha confirmat el tinent d’alcalde d’urbanisme, Jordi Pont, en declaracions a Ràdio Igualada. Les obres de millora i reasfaltat de l’autovia A2 han fet que la intervenció, en ple estiu, de l’asfaltatge en diferents municipis quedi afectada. La manca de proveïdors i la poca disponibilitat de les empreses especialitzades ha fet endarrerir l’inici d’aquest pla. Els recursos destinats aquest 2018 al Pla Anual d’Asfaltatge seran uns 495.000 euros i la superfície total en què s’actuarà seran gairebé 40.000 m2 de ferm.

Aquest any s’asfaltaran, a Les Comes, l’Av. Països Catalans, entre c/ Bèlgica i c/ Alemanya i la rotonda de la confluència entre el c/ Alemanya i el c/ Lecco. A Llevant, les actuacions correspondran al c/ Dàlies, entre c/ Dr. Pujades i c/ Pau Muntades; el c/ Mn. Josep Forn, entre Av. Mestre Muntaner i c/ Vicenç Pedriça; els carrers Tulipes i Crisantems, tots dos entre Av. Pau Casals i c/ Dàlies; els carrers Magnòlies, Orquídies i Nards, en els tres casos entre el c/ Dàlies i el c/ Nicolau Tous; i els carrers Vicenç Pedriça i Fra Roc Olzinelles, tots dos entre el c/ Nicolau Tous i el c/ Mn. Josep Forn.

Al Centre s’asfaltarà el c/ Òdena, entre Pg. Verdaguer i Rbla. General Vives; el c/ Vidre, entre c/ Sant Jordi i c/ Soledat; el c/ Virtut, entre c/ Cardenal Vives i c/ Joaquima Vedruna; i el c/ Mariano Cuyner, entre c/ Òdena i c/ Sant Josep. A la zona Nord, el c/ Òdena, entre Av. Barcelona i Av. Mestre Muntaner; la rotonda de l’Av. Catalunya i la Ctra. Manresa; el c/ Dr. Fleming, entre Pl. Sardana i Ctra. Manresa; la Pl. Sardana, entre c/ Bellprat i c/ Calaf; el c/ Pierola, entre c/ Calaf i Av. Barcelona; el Ptge. Colomer, entre Ctra. Manresa i c/ Trobadiners, el c/ Carme Verdaguer, entre Ctra. Manresa i Ptge. Colomer.

Al Centre-Ponent, s’actuarà al c/ Joan Maragall, entre Av. Balmes i c/ Santa Caterina; al c/ La Torre, entre c/ Martí Franquesa i c/ Santa Caterina; al c/ Prat de la Riba, entre Av. Àngel Guimerà i c/ Germanes Castells; i el c/ Joan Llimona, entre c/ Prat de la Riba i c/ Sor Rita Mercader. I, finalment, a Ponent, s’asfaltaran el c/ Mare de Déu d’Àfrica, entre c/ Covadonga i c/ Desamparats; el c/ Mare de Déu del Remei, entre c/ Covadonga i c/ Mare de Déu de la Begonya; el c/ Mare de Déu de la Begonya, entre c/ Mare de Déu d’Àfrica i Ronda de Fàtima; el c/ Mare de Déu de la Fontsanta, entre c/ Mare de Déu d’Àfrica i Ronda de Fàtima; el c/ Mare de Déu de Núria i el c/ Mare de Déu del Remei, tots dos entre c/ Mare de Déu d’Àfrica i c/ Mare de Déu del Remei; i el c/ Sant Jaume Sesoliveres, entre c/ Penedès i carretera B-222.

tornar_radioIgualada